"En opplevelse av livet -- for livet!"
 
språk - language
kyyele - sprache
Norsk Norsk
English English


Arctic Nature Adventure!
Arctic Nature Arctic Nature Arctic Nature
Filosofi

Vi vil at du skal komme opp til Vardø og få ta del i de mulighetene vi har her hos oss. Hos ANA har det gitt seg utslag i at vi bruker våre verdibegrep og vår visjon som retningslinje og mål for at du skal få ta del i det vi har her hos oss.

Våre verdibegrep er speilbilder av hva du kan forvente av naturen og opplevelsene her hos oss. Disse er VILL, EKSOTISK, GJESTFRITT og OVERRASKENDE.

Vår visjon er også en direkte avledning av hva naturen , historien, kulturen og ikke minst menneskene her hos oss vil gi deg. Vår visjon er; "ARCTIC NATURE ADVENTURE skal gi kunden en opplevelse av livet -- for livet."

Med det mener vi at opplevelsene du får her i lag med oss er unike, ekte og gi deg minner for livet. Vi skal gi deg en opplevelse av mulighetene og utfordringene ved å leve her oppe i nord. Det være seg alt fra det å kjenne adrenalinet flyter i årene gjennom en fartsfylt tur over bølgene, til ydmykheten over å se den arktiske naturen på sitt beste med hval som rolig passerer båten, de enorme koloniene med forskjellig havfugl som nærmest streifer deg når du går i land på Hornøya og de uante ressursene som ligger i havet i form av et eventyrlig fiske.

Følelsen av sinnsro som kunden aldri har følt før når kaffen står på bålet, fisken biter på flua, og midnattssola viser seg fram fra sin beste side.

Opplevelser som varierer alt fra adrenalinbomber til følelsen av sinnsro, og rett og slett kos!

Mennesket og de menneskelige følelsene i fokus - du skal trives her i lag med oss!ANA.no

Arctic-Design.no